Anmäl ditt intresse för nya Samsung Galaxy.
Bli först med nyheter och rykten.

* Obligatoriskt fält

Genom att registrera intresse för våra Samsung-nyheter godkänner du att vi kontaktar dig med nyheter via sms och/eller e-post, samt samtycker att vi riktar digitala erbjudanden till dig. Läs mer om vår hantering av personuppgifter här.

Byt mobil varje år.
Läs mer om Telenor Change.

Ta med innehåll från din gamla mobil.
Med Telenor Switch.

Surfa fritt i hela Sverige.
Med Telenor Frihet Obegränsat.

Nya Samsung Galaxy - nyheter och rykten

Bättre på att känna igen ditt ansikte?

När Apple lanserade iPhone X satte de ribban högt för ansiktsigenkänning. Tekniken är inte ny men de gjorde den bättre och säkrare än sina konkurrenter. Nu vill troligen Samsung inte vara sämre. Deras nya mobil ryktas bli bättre på att känna igen ditt ansikte. Det bäddar bland annat för smidigare och säkrare betalningar – bara genom att titta på mobilen. 

Källa: The Android Soul 

Samsung Experience 9.0?

Samsung Experience 9.0?

Det finns redan en betaversion av operativsystemet Samsung Experience 9.0. När Samsungs nya mobil släpps är det troligen detta operativsystem som följer med. Samsung Experience är Samsungs egna, Androidbaserade operativsystem. Betaversionen av 9:an bjuder bland annat på notifikationskanaler, autofyll av formulär, Edge lighting och nya klockwidgets.

Källa: M3

Nya Samsung Galaxy - nyheter och rykten

Superprocessorn Snapdragon 845?

En drake flyger väldigt snabbt. Det vet alla som har tittat på senaste säsongen av en viss fantasy-serie. Samsungs nya mobil kommer (troligen) vara utrustad med en processor som logiskt nog heter Snapdragon 845. Den verkar vara otroligt snabb. Qualcomm, som tillverkar processorn, säger att den kommer ge 30 procent bättre grafikprestanda, 30 procent bättre energieffektivitet och halverad energiförbrukning med trådlösa lurar.

Källa: M3

Flexibel bländare?

Är du proffsfotograf? Då vet du vad en bländare är. Om inte: Den sitter i en kamera och reglerar mängden ljus som släpps in i kameran. Om det är mörkt kan du göra den större för att släppa in mer ljus. Enligt ett rykte kan Samsungs nya mobil ha en flexibel bländare, som ändrar sig automatiskt efter ljuset där du är. Kanske kommer du också kunna ställa in bländaren manuellt, om du vill experimentera. Vad innebär då det här? Kort sagt: Om ryktet stämmer så kommer kameran i Samsungs nya mobil ta ett stort steg framåt. Både för proffs och glada amatörer.

Källa: Tom’s Guide

Lila?

Innan Galaxy S8 skulle släppas så ryktades det om att den skulle finnas i lila. Så blev det inte, men kanske är det dags för en lila Samsung-mobil nu. Enligt bloggen SamMobile är detta en trolig färg på Samsungs nya mobil, tillsammans med svart, guld och blå. De påpekar dock att detta ska tas med en nypa salt, och att fler färger kan komma allt eftersom.

Källa: SamMobile